Snijhortensia’s

Snijhortensia’s zijn te bestellen bij de Hemeltjes van juli tot november. De hortensia’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren o.a. rood, blauw, wit, roze, paars. Ook hebben wij door gekleurde snijhortensia’s deze zijn zachtgroen met een wijnrode, roze gloed. U kunt de snijhortensia’s als boeket bij elkaar in een vaas zetten, of verwerken in een bloemstuk. Onze snijhortensia’s gaan veelal naar bloemisten in de omgeving, een deel van de snijhortensia’s gaat naar de groothandel.

Voor particulieren zijn de snijhortensia’s te bestellen, direct uit de kas bij u in de vaas. Gelieve uw bestelling 48 uur van te voren te plaatsen. Telefonisch bij Kees Robben, maar via de mail of het contactformulier is het ook mogelijk. Zie onze contactpagina voor de gegevens. De hortensia’s snijden we dan ‘s morgens vroeg om een goede kwaliteit te leveren. Daarbij worden de hortensia’s nog 12 uur in speciaal water (zoals men dat bij rozen doet) waardoor de hortensia steviger wordt en u er dus langer van kunt genieten!

Bij goede verzorging (voldoende water en niet in felle zon) gaan onze hortensia’s gemiddeld 10 dagen of langer mee. Kortom een leuk presentje voor uzelf of om weg te geven!

Meer weten?
Vraag ons gerust alles wat u nog meer over snijhortensia’s wilt weten en wat de mogelijkheden zijn. Wij helpen u graag met tips en andere goede raad.