Kerstbomen

Wij hebben volop keuze uit diverse maten kerstbomen van eigen land de blauwspar (Picea Omorica) & de groenspar (Picea Abies). Wij leveren uw kerstboom gezaagd, met kluit of in pot. Ook kunnen wij Fraseria en Nordman (zonder kluit) leveren. De bomen zijn verkrijgbaar in diverse maten 0,5 tot 5 meter. Heel het jaar door is het mogelijk om kerstbomen bij ons te bestellen. Echter is de kerstbomen drukte van november tot december. Als particulier is het in die tijd mogelijk uw eigen kerstboom in het veld uit te zoeken en eventueel uit te steken. Lukt dit niet dan helpen wij u graag.

Easyfix

Wij hebben Easyfix aan ons assortiment toegevoegd. Met dit systeem wordt een gat in het midden van de stam van de kerstboom geboord. Deze wordt vervolgens op een pin gezet, waarbij u de kerstboom zo neer kunt zetten én nog water kunt geven. Geen paniek dus dat de naalden uitvallen dit jaar. Kom snel een kijkje nemen!

Aankleding

Ook leveren wij voor bijvoorbeeld aankleding kerstbomen van 2-3 meter of grote en is er de mogelijkheid voor grote afnames. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Voor de kinderen, vensterbank of leuk bij de voordeur hebben wij Picea Conica’s (kleine puntige (kerst)bomen).