Dakbomen

Dakbomen zijn ideaal om te gebruiken als parasol of zonnescherm. In de zomer kunt u heerlijk in de schaduw zitten van deze boom. Dakbomen zijn een leuke groene oplossing waarmee u uw tuin ‘zomerproof’ kunt maken. Dakbomen hebben voorgeleide takken en u kunt ze direct in uw eigen tuin planten, zonder dat u ze nog hoeft te vlechten. De plat gebogen takken en de kort gesnoeide takken geven vorm aan de boom. Met meerdere bomen naast elkaar is het mogelijk om ze als een geheel aan elkaar ‘vlechten’.

Leibomen

Leibomen worden veel gebruikt als scheiding in de tuin of tussen bijvoorbeeld buren (privacy). Leibomen zijn ook ideaal om te gebruiken om muren of gebouwen aan het zicht te onttrekken, maar ook om warmte buiten te houden. Tegenwoordig zijn veel Leibomen te koop die heel het jaar door groen blijven en hun kleur behouden, bijvoorbeeld een Prunus Lucitanica, Photinia Red Robin. Leibomen zijn erg onderhoudsvriendelijk.

Meer weten?
Vraag ons gerust alles wat u nog meer over dak en leibomen wilt weten en wat de mogelijkheden zijn. Wij helpen u graag met tips en andere goede raad.