Potgrond

Wij bieden diverse soorten potgrond aan. Wanneer u grote hoeveelheden nodig heeft om bijvoorbeeld een groot stuk tuin te voorzien van potgrond hebben wij universele potgrond voor tuin en of tuinaanplant. Ook tuinaarde met kalk erin, wordt veel gebruikt om gaten in tuinen op te vullen.

Daarbij hebben wij ook potgrond met osmocotekorrels. Dit is langzaam werkende meststof die in de potgrond zit verwerkt. De meststof is voeding voor planten die daardoor de hele zomer mooi blijven bloeien, deze komt vrij bij warmte en wanneer de plant groeit. Alleen water geven is nog nodig en de meststof zal de rest doen. Een laag van deze potgrond in uw tuin is al voldoende voor optimale groei voor een seizoen. Ook is het verstandig om uw kuipplanten te verwerken in deze potgrond. De potgrond die u over heeft dient u droog te bewaren, zodat u deze op een later tijdstip weer kunt verwerken in uw tuin.

Voor Mediterrane planten en bomen hebben we potgrond met meer klei om uitdroging tegen te gaan.

Meer weten?
Vraag ons gerust alles wat u nog meer over potgrond of het gebruik hiervan wilt weten en wat de mogelijkheden zijn. Wij helpen u graag met tips en andere goede raad.