Hangpotten

Hang- potten en manden met bloeiende perkplanten zijn typisch Engels. Daarom kennen we ze ook bij ons onder de naam ‘hanging basket’. Bij De Hemeltjes zijn ze in verschillende maten te koop. Aan u de plezierige taak om ze naar eigen smaak te vullen en een mooie plek te geven aan een muur, schutting of pergola.

De hangpotten kunnen gevuld worden met dezelfde planten in diverse kleuren, maar ook met een bonte verzameling van diverse soorten en kleuren. Alle zomerbloeiers die u bij ons in de kas vindt zijn mogelijk te verwerken in een hangpot. Zorg door de zomer heen dat u de uitgebloeide knoppen eruit plukt voor een optimale bloei t/m september.

Laat uw hangpot met de seizoenen meegroeien door uitgebloeide planten te vervangen door nieuwe seizoenbloeiers. Zo kunt u in het voorjaar viooltjes, primula’s, klimop of kleine bolgewassen als krokussen, blauwe druifjes en narcissen planten. In de winter wordt uw basket een prachtig kerststuk, met dennengroen en winterharde planten zoals gaultheria’s en skimmia’s.

Meer weten?
Vraag ons gerust alles wat u nog meer over hangpotten wilt weten. Wij helpen u graag met handige tips en goede raad.